Opis
Lagom Niacin Hydro Serum – lekki, intensywnie nawilżający serum, które wyrównuje koloryt skóry, poprawia jej teksturę i nadaje blask. Odpowiedni dla wszystkich typów skóry, w tym wrażliwej, dermatologicznie przetestowany i hipoalergiczny.
Kluczowe właściwości:
— Wyrównuje koloryt skóry i poprawia teksturę, wygładza szorstkości.
— 15-warstwowy system nawilżania zapewnia głębokie i wielopoziomowe nawilżenie.
— Nadaje się do codziennego stosowania, nie powoduje podrażnień.
Aktywne składniki i ich działanie:
— 5% Niacynamid – wzmacnia barierę, zwęża pory, wyrównuje koloryt skóry.
— Aqualicia® (peptydy) – wzmacniają nawilżenie i utrzymują optymalną równowagę wilgoci.
— DermaBiome 8HA – kompleks 8 rodzajów kwasu hialuronowego, ceramidów i probiotyków dla głębokiego wnikania i odżywienia skóry.
— Zielone ekstrakty ziołowe (rumianek, frezja, lawenda, mięta, monarda, rozmaryn) – łagodzą i regenerują podrażnioną skórę.
Jak stosować:
1. Po oczyszczeniu nałóż umiarkowaną ilość serum na twarz.
2. Rozprowadź delikatnymi ruchami poklepującymi, aby lepiej się wchłonęło.
Lagom Niacin Hydro Serum SAMPLE - Serum Z Niacynamidem Do Twarzy SAMPLE 1.5ml
Opinie
Skład
Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Niacinamide, Butylene Glycol, Glycereth-26, Lactobacillus Ferment Lysate, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Hydroxyacetophenone, Carbomer, Glycereth-25 PCA Isostearate, Tromethamine, Bifida Ferment Lysate, Streptococcus Thermophilus Ferment, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Disodium EDTA, Fragrance, Hydrogenated Lecithin, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Freesia Refracta Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Monarda Didyma Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Ceramide NP, Hydrolyzed Sodium Hyaluronate, Hydroxypropyltrimonium Hyaluronate, Potassium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Squalane, Zinc PCA, Hydrolyzed Vegetable Protein, Maltodextrin